İSTOÇ ÜRÜNLERİ VE FİYATLARI

İstoç kendi bünyesinde barındırdığı birçok firmalar sayesinde toptan alıcılarının hizmetine sunulmuştur. Toptan alışverişte ilk akla gelen yerlerden biri olan İstoç hem uygun fiyatlı ürünleriyle hem de çok fazla çeşit seçeneği bulunmasıyla alıcıların odak noktası haline gelmiştir. İstoç ürünleri ve fiyatları firmalara göre değişiklik göstermektedir.

İstoç’ ta genel olarak birçok çeşit ürün bulunabilmektedir. Her alıcıya hitap edecek tarzda ve fiyat skalasında ürün mevcuttur. İstoç, ürünleri ve fiyatları sayesiyle çoğu alıcının alışveriş durağı olmuştur. Züccaciye, saraciye, kırtasiye, süs ve dekor eşyaları, hediyelik eşyalar, cam, melamin, plastik, bambu ve ahşap ürünler gibi birçok ürün seçeneği bulunmaktadır. İstoç toptan alım merkezi olduğundan fiyatlar minimum tutulmaktadır. İstoç ürün ve fiyatları kendi aralarında değişiklik de göstermektedir. Uygun fiyatların çoğunluk olduğu İstoç, farklı materyal ve kullanılan malzemeler nedeniyle değişiklik gösteren fiyat skalasına da sahiptir.

İstoç ürünleri ve fiyatları daha yakından takip etmek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilir ya da mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

WhatsApp
//