İSTOÇ NEREDE?

İstanbul’ un en büyük toptancılar çarşısı olan İstoç, 1972 yılında kurulmuştur. Eminönü gibi toptancılar merkezi olan İstoç daha çok modern çalışma hayatını kendine öncü edinmiştir. Maliye ulaşım, çeşit ve nakliye açısından kolaylık haline gelen İstoç toptancıların odak noktası olmuştur.  Çoğu toptancının en az bir kere uğradığı yer haline gelmiştir.

İstoç nerede? diye sorulacak olursa İstoç, Mahmutbey Bağcılar’da saat 07:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İstenilen türdeki ürünlerin kolayca toptan bir şekilde temin edilebilecek bir yer olan İstoç, toptan alıcıların hizmetine daima sunulmaktadır. İstoç’ un nerede olduğunu öğrendikten sonra hangi ürünlerin satışa sunulduğuna geçelim. İstoç’ ta züccaciye, saraciye, hırdavat, lüks hırdavat, bambu, ahşap, cam, melamin, plastik, mutfak araç gereçleri, oyuncaklar, fincan takımları, yemek takımları, tencere takımları, süs eşyaları, dekoratif ürünler, bahçe dekorasyon ürünleri, sunumluklar, yeni doğan eşyaları, hediyelik eşyalar, kozmetik, tekstil ve daha birçok çeşitte ürün yelpazesine sahip olan İstoç, toptan alıcıların göz bebeği haline gelmeyi başarmıştır.

41 yıldan beri süregelen hizmetiyle İstanbul’ un toptancılar çarşısı denildiğinde akla gelen İstoç kaliteli ve düşük maliyetli ürünleriyle herkese hitap etmektedir. İstoç’ un nerede olduğunu öğrendiyseniz size de hizmet vermekten gurur duyarız.

WhatsApp
//